Изработка на корпоративен сайт от allxy.net

Супер сайтове с модерна визия

24 часа достъп

Вашите потенциални клиенти имат достъп 24/7 до информация за вашите продукти, услуги, цени и др.

Увеличете доверието на клиентите у Вас

Професионалният уеб сайт показва на клиента Ви сериозността, която отдавате на бизнеса си.

Благодарение на Google

Според Google между 30% и 50% от потребителите, които са посетили сайта Ви, ще посетят магазина или офиса Ви в същия ден.

Уебсайтът е вашата собственост

Страницата Ви във Facebook е собственост на Facebook, но Вашият уеб сайт е 100% Ваша собственост.

Изработка на корпоративен сайт от allxy.net

Изработка на корпоративен сайт

Възможно ли е да имате голяма фирма и успешен бизнес без изработка на уеб сайт, който да отговаря на нуждите на Вашите потребители? Категорично не! В модерната епоха, в която живеем, всичко се случва онлайн. Всеки един човек търси и намира продуктите и услугите, от което се интересува, в мрежата! Поради тази причина Вие трябва да бъдете в крак с изискванията на настоящето и да поръчате професионална изработка на сайт от allxy.net!

Изработка на корпоративен сайт с модерна и динамична визия

Уеб сайтът Ви често е първото впечатление, което потенциалните клиенти имат за Вашия бизнес. Знаете ли, че повечето фирми използват услуги за изработка на уеб сайт с цел преработка или обновяване на всеки 18 месеца? Това помага на Вашето онлайн присъствие да бъде релевантно и да Ви държи конкурентни в непрекъснато променящия се цифров пейзаж.

Независимо дали продавате продукти онлайн или актуализирате продуктите и услугите си според нуждите – задължително е уебсайтът Ви да отразява Вашите настоящи предложения. Предлагате ли нова услуга, която все още не сте добавили към уебсайта си? Продадени ли са някои от избрани продукти, но уебсайтът Ви все още ги посочва като налични? Несигурната наличност на продукта на уебсайта Ви ще доведе до разочаровани клиенти и пропуснати възможности.

Ако не сте променили уебсайта си от известно време, може вече да не сте привлекателни за настоящия си клиент. Фирмите, които навлизат на нови пазари или имат развиваща се клиентела, трябва да имат уебсайтове, които говорят с тези развиващи се аудитории.

Уеб сайтът често се използва като център на информация за онлайн и офлайн продажби и маркетингови усилия. Ако съдържанието на уебсайта Ви не говори на настоящите ви целеви клиенти, защо биха купили от вас?

Изработка на корпоративен сайт с възможност за неограничен брой страници

В крайна сметка всяка страница на уебсайта действа като потенциална входна врата за Вашия бизнес за посетителите, които търсят онлайн. От тази гледна точка би било смислено да имаме безкрайно количество страници. Но това не е реалистично. Вместо да се фокусирате върху броя на уеб страниците, от които се нуждаете, фокусирайте се върху количеството и качеството на съдържанието, необходими за образованието на вашите потребители, позициониране на бизнеса и конвертиране на вашата аудитория.

Търсачките винаги търсят уебсайтове със свежо и уникално съдържание, публикувано редовно. Винаги имайте стратегия за ключови думи, за да знаете каква информация търси вашата аудитория. След това подкрепете стратегията за ключови думи със съдържание.

Ако насочването на трафика към уебсайта Ви е крайната цел, тогава трябва да имате качествено съдържание и план за създаване на ново съдържание, за да образовате редовно потребителите си.

 

Изработка на корпоративен сайт с вградена галерия

Писането на звездно съдържание е първата стъпка към успеха при изработка на уеб сайт, но как може да подобрите четивността и разбирането? Най-добрият начин да постигнете това е да използвате оригинални снимки, когато това е възможно. Правете снимки на продуктите си, за да можете да ги добавите към съдържанието.

Другите приложения на снимките включват събития в индустрията – като например търговски изложения – и фирмени новини. Когато имате различни снимки от дадено събитие или от една тема, можете да създадете слайдшоу.

 

Изработка на корпоративен сайт с форма за контакт и карта с адрес

Ако сте посетили много уебсайтове, в даден момент вероятно сте виждали сайт, който е имал форма за контакт. Формулярът за контакт е основно само серия от въпроси, попълнени от Вашия посетител, които автоматично се изпращат на вашия имейл, когато той е попълнен. Формата за контакт е незаменима част от услугата изработка на сайт за големи фирми.

Има много различни начини за използване на формата за контакт:

  • Обща обратна връзка – формата за контакт може просто да се използва за общи коментари за Вашия уеб сайт
  • Искане за услуга – Ако имате фирма, която продава услуга, посетителите могат да използват формуляра, за да потърсят Вашите услуги, да поискат ценови оферти
  • Въпроси – Можете да използвате формуляр за връзка, така че посетителите да могат да Ви задават въпроси, като предоставят предпочитаната от тях информация за контакт

Основната полза от използването на форма за контакт е следната:

Имате контрол върху това, което посетителят предоставя – Ако искате определена информация от клиента, например телефонен номер или държавата, от която идва, можете да настроите формуляра, за да зададете точните въпроси, които искате, за да получите необходимата Ви информация.

 

Изработка на корпоративен сайт с безплатна базова SEO оптимизация

SEO помага на собствениците на големи фирми да създават бързи, стабилни и лесни за ползване уеб сайтове, които се класират по-високо в търсачките, което на свой ред помага да се привлекат повече квалифицирани потенциални клиенти към техните сайтове.

SEO също помага за изграждане на информираност за бизнеса Ви, тъй като потребителите на търсачките са по-склонни да вярват на сайт, който е на първа страница на страниците с резултати от търсещите машини, отколкото тези, които не са.

 

При изработка на сайтове с добро SEO, Вие ще изградите силно присъствие в мрежата и ще заобиколите Вашите конкуренти, за да спечелите нови клиенти за Вашия бизнес и да го приведете на следващото ниво.

Една от най-големите грешки, които може да направите, е да изберете фирма за уеб дизайн, предлагаща Ви най-евтиния сайт, просто защото трябва да имате някакъв сайт. Ако искате фирменият Ви уеб сайт да бъде просто още едно главоболие, можете да го направите. 

Разбира се, цената е важен критерий, но не трябва да бъде водещата при избор на уеб дизайнер, който да изработи Вашия уеб сайт. Направете внимателен избор, защото това може да се окаже Ваш дългосрочен партньор.

Разкажете ми какъв сайт искате да имате!