Изработка на сайт за автосервиз

Модерни сайтове със съвременен дизайн

24 часа достъп

Вашите потенциални клиенти имат достъп 24/7 до информация за вашите продукти, услуги, цени и др.

Увеличете доверието на клиентите у Вас

Професионалният уеб сайт показва на клиента Ви сериозността, която отдавате на бизнеса си.

Благодарение на Google

Според Google между 30% и 50% от потребителите, които са посетили сайта Ви, ще посетят магазина или офиса Ви в същия ден.

Уебсайтът е вашата собственост

Страницата Ви във Facebook е собственост на Facebook, но Вашият уеб сайт е 100% Ваша собственост.

Изработка на сайт за автосервиз от allxy.net

Знаете ли, че за по-малко от 8 секунди посетителят на Вашия уеб сайт ще реши дали да работи с Вас или не? Първите впечатления са всичко, затова се нуждаете от изработка на сайт, който е лесен за ползване, има професионален дизайн, и е създаден с цел постигане на резултати и печалби.

Знаем, че искате професионално изглеждащ уебсайт, който ефективно да предава ясно послание към Вашите клиенти и да Ви откроява сред конкуренцията. Когато потенциален клиент посещава уебсайта на Вашия автосервиз, той трябва бързо да намери търсената от него информация – телефонен номер и начин за планиране на услугата. С allxy.net 25% от трафика на Вашия уеб сайт води до обаждане за насрочване на услугата.

Предлагаме персонализирани сайтове на всички наши клиенти. Нашите консултанти по интернет маркетинг работят директно с вас, за да изберете най-добрия план за Вас и Вашия бизнес.

 

Изработка на сайт с модерна и динамична визия

Добре проектиран и персонализиран уеб сайт може да създаде и развие Вашия бизнес, като подчертае качествата, които правят Вашия автосервиз уникален. Наред с разказването на Вашата история чрез визуални изображения, Вашият уеб сайт трябва да бъде интересен, лесен за използване и изграден на най-авангардна платформа. Екипът на allxy.net ще работи и с Вас, за да създадете привлекателно, запомнящо се лого, което идентифицира Вашия автосервиз.

Нашите талантливи дизайнери ще се погрижат снимките, цветовете, навигацията и фоновите страници на Вашия уеб сайт да се съсредоточат върху вида и услугите на Вашия сервиз. Ние ще опознаем и разберем Вашите лични предпочитания, като любимите си цветове и шрифтове, и ще ги включим в дизайна при изработка на уеб сайт по начин, който е удачен и естетически приятен.

Знаем, че има много шаблонни уеб сайтове, които можете да използвате безплатно. Тези уеб сайтове обаче не могат да се представят на същото ниво като уебсайт за персонализирани автосервизи. И те все още изискват значително време за изграждане и поддържане.

Първите впечатления са от решаващо значение, особено когато става дума за бизнес уебсайт. Почти половината от всички хора посочват дизайна на уебсайта като фактор номер едно в решаването да се избере конкретен автосервиз. Ако сайтът Ви е визуално непривлекателен, Вашият потенциален клиент вероятно ще премине към друг уеб сайт – често такъв, който принадлежи на конкурент.

Като дигитално представяне на Вас и Вашия автосервиз, сайтът Ви трябва да изобрази Вашия бизнес в най-ласкавото възможно осветление, като в същото време остава вярна на Вашата самоличност. Искаме визуалните аспекти на уебсайта Ви да оставят голямо впечатление и да разкажат историята ви.

 

Нашият дизайнер ще посрещне Вашите нужди и цели и ще създаде персонализиран, привлекателен сайт за крайния потребител – вашият клиент.

 

Изработка на сайт с адаптивен дизайн за мобилни устройства

Солидните техники за кодиране играят важна роля в функционалността и общото представяне на уебсайта. Добре кодираният сайт също е по-лесен за разбиране и поддръжка. Нашите разработчици остават на върха на най-добрите практики за кодиране в индустрията, за да гарантират, че уебсайтовете на нашите клиенти са сред най-добре структурираните и удобни за ползване сайтове в мрежата.

Нашите уеб сайтове адаптивни, което означава, че изображенията и съдържанието автоматично се коригират на базата на размера на екрана. Независимо дали клиентът Ви използва телефон, таблет, лаптоп или настолен компютър, сайтът Ви ще изглежда страхотно и ще бъде лесен за използване.

Като собственик на автосервиз, можете да погледнете на ситуацията по следния начин: Повечето хора имат смартфони с тях, когато излязат на пътя. В случай на злополука или повреда, те ще се обърнат към телефоните си, за да намерят добър автосевиз в района. За тези потенциални клиенти е важно Вашият сайт да изглежда страхотно и да функционира добре на всяко устройство!

При изработка на уеб сайт от allxy.net Вашите клиенти ще получат същата функционалност, опит и съдържание, независимо дали намират Вашия сайт на смартфон, таблет, лаптоп или настолен компютър.

 

Изработка на сайт с възможност за неограничен брой страници

Уникалното и завладяващо съдържание е ключът към успешния сайт за автосервизи. Под съдържание означаваме действителния текст, който се съдържа в сайта Ви, като например посланието Ви за посрещане, биографията и описанията на Вашите услуги. Важно е, че съдържанието увеличава вероятността търсещите машини да насочват потребителите на интернет към Вашия сайт, но също така Ви дава възможност да разкажете историята си.

Работим директно с нашите клиенти, за да създадем съдържание, което запълва празнината между собственика на автосервиза и клиента. Разбира се, хората искат да знаят, че можете да поправите колите си, но те също искат да ви опознаят по-добре.

При изработка на уеб сайт броят на страниците е от ключово значение за по-добрата откриваемост на сайта Ви в търсачката.

 

Изработка на сайт с галерия от впечатляващи снимки

Процедурата по изработка на сайтове изисква много умения и знания, с които екипът на allxy.net разполага. И докато оригиналното съдържание, ключовите думи и мета таговете могат да направят чудеса, за да подобрят SEO, има един основен, често пренебрегван фактор, който допринася за класирането на Вашия сайт: потребителски опит или колко лесен или приятен е уебсайтът Ви за потребителите. Ясните снимки и полезни видеоклипове ще повишат цялостния потребителски опит на сайта Ви. Добавянето на страхотни изображения е лесен и ефективен начин, по който можете да подобрите практическата работа на сайта си и в същото време да дадете своя SEO бум.

Google ясно вярва, че “една снимка струва колкото хиляда думи”. Вместо да кажете на потребителите каква услуга предлагате, просто направете чудесна снимка! Чрез добавяне на снимки към статиите в уебсайта си ще можете да илюстрирате съдържанието си и да предоставите полезни визуални материали за потребителите.

Въпреки това, ботове в търсачките не могат да “видят” изображения – те разчитат на името на файла на изображението, надписите, алтернативния текст и текстовете на заглавията. Също така трябва да сте сигурни, че Вашите изображения са правилния размер на файла, отзивчив и мащаб, така че Вашият уеб сайт да се зарежда бързо на всяко устройство.

Когато добавяте изображения към уебсайта си, вземете под внимание тези фактори:

Изображенията трябва да се отнасят директно до съдържанието на сайта Ви. Това звучи доста ясно, но е важно да подредите визуалното си съдържание към писменото съдържание на уебсайта си.

Алтернативното описание на текста и заглавните етикети са предназначени за хора с увредено зрение, предоставяйки кратка скица на Вашите изображения, която може да бъде прочетена от програма. Те също са проверявани от ботове от търсачките и затова са важни за подпомагането на класирането на сайта Ви.

Използвайте интелигентни имена на файлове. Не забравяйте да озаглавите снимките си с нещо, което се отнася до изображението или уебсайта Ви.

Изработка на сайт с вградена форма за контакт и карта с адрес

Установяването на онлайн присъствие на Вашия бизнес чрез изработка на сайт е една от най-големите стъпки, които можете да предприемете, за да имате конкурентно предимство на пазара. Формата за контакт е голямото предимство, което ще издигне бизнеса Ви на ново ниво. Интересно е да отбележим, колкото и странно да звучи, че 60% от малките бизнес сайтове нямат контакт форма на началната си страница. Възползвайки се от тази възможност, може да предложите три форми за контакт: обикновен телефонен номер, имейл или формуляр за връзка. Какви са преимуществата на изграждането на контакт форма във Вашия сайт?

1. По-добро ангажиране с клиентите си. Формата за контакт Ви дава възможност да отговорите автоматично по имейл с подходящ материал и / или да пренасочите клиента към конкретна страница след подаването на неговото запитване.

2. Надеждност. Изпратеното съобщение чрез форма за контакт е гаранция, че то ще бъде прочетено и няма да попадне в папката „спам”.

3. Съберете данни на клиентите. Вашите формуляри могат да събират много полезна информация, като от каква услуга се интересуват Вашите клиенти, какъв отдел трябва да се справи с техните запитвания и др. Използвайте тези данни, за да обслужвате по-добре клиентите си и да спестите време!
Безплатна базова SEO оптимизация

Какъв е смисълът да имате страхотен уебсайт, ако хората не могат да го намерят? SEO оптимизацията на един уеб сайт представлява процес на увеличаване на видимостта на уебсайта в неплатените или “органични” резултати от търсенето. По-просто казано, доказани техники и стратегии за SEO помагат на уебсайта Ви да се класира добре, когато потенциалният клиент търси автосервиз във Вашия район.

След като сайтът Ви е изграден и оптимизиран, ние го изпращаме до големите търсачки, както и до местните директории. Местният SEO е важна част от маркетинга на автосервизите, защото хората обикновено търсят авторемонт в определен град или област. Например, потенциалният клиент може да търси “ремонт на камион в Младост 1”.

Една от най-големите грешки, които може да направите, е да изберете фирма за уеб дизайн, предлагаща Ви най-евтиния сайт, просто защото трябва да имате някакъв сайт. Ако искате фирменият Ви уеб сайт да бъде просто още едно главоболие, можете да го направите. 

Разбира се, цената е важен критерий, но не трябва да бъде водещата при избор на уеб дизайнер, който да изработи Вашия уеб сайт. Направете внимателен избор, защото това може да се окаже Ваш дългосрочен партньор.

Разкажете ми какъв сайт искате да имате!