Изработка на сайт за зъболекарски и лекарски кабинет от allxy.net

Супер сайтове със съвременен дизайн

24 часа достъп

Вашите потенциални клиенти имат достъп 24/7 до информация за вашите продукти, услуги, цени и др.

Увеличете доверието на клиентите у Вас

Професионалният уеб сайт показва на клиента Ви сериозността, която отдавате на бизнеса си.

Благодарение на Google

Според Google между 30% и 50% от потребителите, които са посетили сайта Ви, ще посетят магазина или офиса Ви в същия ден.

Уебсайтът е вашата собственост

Страницата Ви във Facebook е собственост на Facebook, но Вашият уеб сайт е 100% Ваша собственост.

Изработка на сайт за стоматологичен и лекарски кабинет от allxy.net

Изработка на сайт за стоматологичен (зъболекарски) и лекарски кабинет

 

Нашият екип от дизайнери се специализира и в изработка на уебсайтове за стоматологични и лекарски кабинети, с цел повишаване притока на техните пациенти, като отговори на един прост въпрос: „Вие ли сте най-подходящият зъболекар/лекар за мен?”. Избирайки изработка на уеб сайт от allxy.net Вие може да се възползвате от опита на професионалистите, които ще създадат модерна и динамична визия за Вашия уеб сайт.

Нарастващата популярност на смартфоните и таблетите създаде нови предизвикателства за дизайнерите на уеб сайтове. Според шведския производител на смартфони Ericsson, до 2019 г. ще има 9,3 милиарда от тях. За мнозина това е тяхното основно устройство за връзка с интернет.

С ръст, който не показва признаци на забавяне, не е изненада, че повече от 50% от целия трафик на уебсайтове сега идва от мобилни устройства. Чрез адаптивния дизайн за мобилни устройва Вашият сайт ще изглежда добре и ще бъде еднакво функционален, без значение дали го посещавате от своя лаптоп, таблет или смартфон.

 

Изработка на сайт за стоматологичен и лекарски кабинет със SEO оптимизация

При изработка на сайт за медицински услуги от allxy.net Вие получавате безплатна базова SEO оптимизация. Основата на ефективното SEO е добре написано убедително съдържание. Съдържанието е това, което ще ангажира посетителите и ще ги накара да останат на сайта Ви достатъчно дълго, за да определят дали искат да насрочат среща. Google и другите търсачки анализират какво правят посетителите на уебсайта Ви в сайта Ви, например:

  • Колко бързо напускат сайта Ви, след като кликнат върху него
  • Колко страници посещават
  • Размерът на времето, прекарано на сайта независимо дали те гледат видеоклиповете Ви или кликват върху връзки
  • Дали това са нови или завръщащи се посетители

Тези фактори, до голяма степен подпомогнати от качеството на съдържанието на уебсайта Ви, помагат на Google да определи дали и къде трябва да се показва сайтът Ви в резултатите от търсенето. Ако уебсайтът Ви за практикуване на зъболекарски/лекарски услуги е пълен с лесно прелиствано съдържание, което ангажира посетителите и ги насърчава да кликнат върху други страници, Google ще види, че сайтът ви е авторитетен и полезен за потребителите. В резултат на това той ще бъде показан на по-високи позиции при търсене в Google. Това прави съдържанието най-солидна основа за всеки ефективен SEO план.

Класирането в резултатите от търсенето (за правилните ключови думи) е важно, но със сигурност не е единственият източник на нови пациенти от интернет. Тук, в allxy.net, разширяваме нашата визия, за да гарантираме, че всяка страница от Вашият уеб сайт е изградена и оптимизирана за привличане на нови пациенти.

 

 

Изработка на сайт за стоматологичен и лекарски кабинет с допълнителни модули

Галерията е съществена част от всеки сайт, предлагащ стоматологични или лекарски услуги. Потенциалният клиент ще иска да се запознае с екипа от професионалисти, предлагащи услугите, а също така би бил заинтересуван да види снимки на процедурите, които предлагате. Наличието на блог секция във Вашия сайт, в която да дадете полезни съвети на Вашите пациенти, със сигурност би бил огромен плюс за Вашия бизнес.

Дали сайтът Ви има ясно посочен телефонен номер за контакт, но не е оптимизиран, за да може да се кликва от мобилни устройства? Имате ли форма за контакт, която изисква твърде много информация за попълване или е трудна за намиране? Всичко това няма да се случи на Вас, ако изберете изработка на сайт от allxy.net. Информацията за контакт ще бъде посочена на заглавната страници и ще бъде адаптирана за мобилни устойства. По този начин Вашите потребители ще се свързват с Вас безпроблемно и няма да загубите нито един потенциален клиент!

Една от най-големите грешки, които може да направите, е да изберете фирма за уеб дизайн, предлагаща Ви най-евтиния сайт, просто защото трябва да имате някакъв сайт. Ако искате фирменият Ви уеб сайт да бъде просто още едно главоболие, можете да го направите. 

Разбира се, цената е важен критерий, но не трябва да бъде водещата при избор на уеб дизайнер, който да изработи Вашия уеб сайт. Направете внимателен избор, защото това може да се окаже Ваш дългосрочен партньор.

Разкажете ми какъв сайт искате да имате!