Изработка на сайт за Ключар и Ключарски услуги

Модерни сайтове със съвременен дизайн

24 часа достъп

Вашите потенциални клиенти имат достъп 24/7 до информация за вашите продукти, услуги, цени и др.

Увеличете доверието на клиентите у Вас

Професионалният уеб сайт показва на клиента Ви сериозността, която отдавате на бизнеса си.

Благодарение на Google

Според Google между 30% и 50% от потребителите, които са посетили сайта Ви, ще посетят магазина или офиса Ви в същия ден.

Уебсайтът е вашата собственост

Страницата Ви във Facebook е собственост на Facebook, но Вашият уеб сайт е 100% Ваша собственост.

Изработка на сайт за Ключар и Ключарски услуги от allxy.net

 

Изработка на сайт за Ключарски услуги

Ако сте от дълги години в ключарския бизнес или дори и да сте нови в бранша, знаете че няма как хората да разберат за Вашите услуги без реклама или качествена изработка на сайт.

Уважаваното присъствие в социалните медии не се създава магически в рамките на една седмица. Ефективният уебсайт привлича повече потенциални клиенти. Това е едно от златните правила, които ще трябва да имате предвид, ако търсите начини за стимулиране на бизнеса си.

 

Нека екипът на allxy.net изгради един изключителен сайт за вас!

В този конкретен случай с цел привличане на потенциални клиенти, може да се свържете със специализирана компания, която да направи реклама на Вашия бизнес. Но това обикновено струва много пари и резултатите никога не са гарантирани, че ще станат за една нощ. Това ни води до следващото решение на Вашия проблем: наемате професионалния екип на allxy.net за изработка на уебсайт. Това ще Ви позволи да се възползвате от предимствата да сте на първите позиции в търсачката с помощта на новия си уеб сайт. Автоматично ще получите по-висока степен на контрол върху вида на потенциалните клиенти, които ще привличате.

За ключарите, които са по-заинтересовани от търговския характер на тяхната работа, приоритет номер едно е да усвоят повече търговски резултати. Това означава изработка на уеб сайт, който ясно включва информация за предлаганите услуги, работно време и цени. Ако в момента предлагате всички основни категории услуги, това задължително трябва да се включи като информация във Вашия сайт. Важно е да не се предоставя обща информация за ключарите като цяло, а по-скоро да се наблегне на това, което Ви откроява от конкурентите Ви.

Когато клиентът се сблъсква с някакъв вид ключарски проблем, било то аварийно блокиране, счупено заключване или изгубен ключ, той няма нито време, нито нужда да чете историята на Вашия бизнес. Потенциалният Ваш клиент се интересува дали може да му помогнете в тази ситуация, дали може да реагирате незабавно и дали работите на достъпни цени. Това е всичко! Така че, доверявайки се на екипът на allxy.net, Вие ще получите по-голям трафик към сайта си. Ние знаем много добре, кои са факторите, които ще направят Вашия сайт печеливш!

 

Изработка на сайт за Ключарски услуги с модерна и динамична визия

Повечето компании имат определен шрифт или типография, които използват, за да помогнат на клиентите им незабавно да ги идентифицират спрямо конкурентите си. През последните години дизайнерите са получили по-голям избор от шрифтове, от които да избирате, което улеснява компаниите да се изразяват по-точно чрез типография.

Типографията използва една тенденция в дизайна в уебсайта, за да доведе читателите до различни части на страницата. Когато изграждате името на фирмата си, вашият избор в типографията може да покаже кои са вие.

Големите изображения също често се пускат във фонов режим, като текстът и другото съдържание се покриват отгоре. Независимо от подхода, който използвате, големи изображения могат да помогнат визуално да разкажат историята ви, без да се налага да разчитате само на текст.

Изборът на меню

Вероятно повечето ключарски уебсайтове, с които влизате в контакт, имат дълго меню от възможности за избор. Предимството на това е, че менюто може да отведе посетителя директно до мястото, където иска да отиде. Недостатък обаче е, че те обикновено поемат тон ценно екранно пространство.

Скритото меню променя това. Това меню е често срещано приложение в уеб приложенията, тъй като не натоварва страницата и по този начин сайтът Ви зарежда по-бързо.

 

Изработка на сайт за Ключарски услуги с адаптивен дизайн за мобилни устройства

Адаптивният уеб дизайн е различен от отзивчивия дизайн, тъй като няма едно оформление, което се променя. Вместо това има няколко отделни оформления за няколко размера на екрана. И използваното оформление зависи от използвания размер на екрана. Например, може да има специфично оформление за мобилни телефони, таблети и настолни компютри – всяка от които се прави предварително. Тези три дизайна чакат в режим на готовност, докато някой посети сайта. Сайтът открива вида на използваното устройство и доставя предварително зададеното оформление за това устройство. Така че, вместо една топка, която преминава през няколко различни обръчи, ще имате няколко различни топки, които да използвате в зависимост от размера на обръча.

 

Изработка на сайт за Ключарски услуги с възможност за неограничен брой страници

Много хора, интересуващи се от услугата „изработка на сайтове” се колебаят какъв брой страници да има техният сайт. Отговорът на този въпрос не е универсален. Има много различни фактори, които трябва да имате предвид, като конкуренцията в ключарските услуги, колко на брой услуги предлагате, и какъв е Вашия бюджет. Ако говорим за отрасъл с голяма конкуренция, изпълнен с уеб сайтове, които имат десетки или стотици страници, ще бъде трудно да се конкурирате, ако Вашия сайт съдържа една или няколко страници.

Ако Вашият конкурент има уеб сайт с 100 уеб страници, а Вие имате само пет, по подразбиране те са по-склонни да бъдат намерени в търсачката. Увеличаването на броя на страниците на уебсайта Ви дава възможност да предоставите конкретна и подробна информация за всеки от основните продукти или услуги, които предлагате.

 

Изработка на сайт за Ключарски услуги с вградена галерия

Визуалният дизайн често е от съществено значение за успеха при изработка на уеб сайт. Въпреки че повечето хора поставят силен акцент върху създаването на ефективно съдържание, визуалният аспект на уеб сайта никога не бива да се пренебрегва. Големите блокове от текстове често могат да изплашат посетителите преди да прочетат съдържанието. Графиките и изображенията са изключително важни елементи на всеки уебсайт, независимо дали са използвани за илюстрация на текст, за създаване на лична или емоционална връзка с потребителя или за визуализация на детайлите на даден продукт.

Галериите са популярен начин за интегриране на изображения в уебсайт, което позволява на потребителите да виждат няколко изображения ясно наведнъж.

 

Изработка на сайт за Ключарски услуги с включена форма за контакт и карта с адрес

Уебсайтът е един от най-важните маркетингови инструменти, които бизнесът може да има и е един от основните начини, които клиентите (настоящи и потенциални) ще използват, за да намерят Вашите данни за контакт или да се свържат с вас. И така, колко е лесно за посетителите на уебсайта да се свържат с вас?

Формата за контакти трябва да е една от най-удобните страници на уебсайта Ви и това се взема под внимание в процеса на изработка на уеб сайт. Чудесен начин да тествате неговата използваемост е да попитате приятели, семейство и колеги, да я изпробват. Помолете ги за обратна връзка относно:

  • Колко бързо могат да намерят връзката към страницата за контакт?
  • Колко лесно могат да четат данните за връзка на страницата за контакт?
  • Работи ли формата за контакт?
  • Дали телефонният номер, имейл адресът, местоположението и работното време са правилни? Дори и една цифра да не е наред, бихте могли да загубите потенциалния си клиент.

Изработка на сайт за Ключарски услуги с включена безплатна базова SEO оптимизация

Качествено съдържание, което читателите и търсачките обичат, е ключът към онлайн успеха. Според Google 88% от хората изследват продукти и услуги онлайн, преди да направят покупка или поръчка, и затова е по-важно от всякога да имате качествен уеб сайт, който е лесен за търсачките. Уебсайтовете с добра SEO оптимизация получават повече трафик и генерират повече потенциални клиенти.

 

Една от най-големите грешки, които може да направите, е да изберете фирма за уеб дизайн, предлагаща Ви най-евтиния сайт, просто защото трябва да имате някакъв сайт. Ако искате фирменият Ви уеб сайт да бъде просто още едно главоболие, можете да го направите. 

Разбира се, цената е важен критерий, но не трябва да бъде водещата при избор на уеб дизайнер, който да изработи Вашия уеб сайт. Направете внимателен избор, защото това може да се окаже Ваш дългосрочен партньор.

Разкажете ми какъв сайт искате да имате!