Изработка на сайт за Транспорт и Логистика

Модерни сайтове със съвременен дизайн

24 часа достъп

Вашите потенциални клиенти имат достъп 24/7 до информация за вашите продукти, услуги, цени и др.

Увеличете доверието на клиентите у Вас

Професионалният уеб сайт показва на клиента Ви сериозността, която отдавате на бизнеса си.

Благодарение на Google

Според Google между 30% и 50% от потребителите, които са посетили сайта Ви, ще посетят магазина или офиса Ви в същия ден.

Уебсайтът е вашата собственост

Страницата Ви във Facebook е собственост на Facebook, но Вашият уеб сайт е 100% Ваша собственост.

Изработка на сайт за Транспорт и Логистика от allxy.net

 

Изработка на сайт за Транспорт и Логистика

Транспортните компании изискват нещо малко по-различно от уеб дизайнерите. Работата в международен план изисква уебсайтът Ви да работи на различни езици и да се хареса на клиенти по целия свят. Когато става въпрос за изработка на сайт за логистика и транспорт, доверете се на професионалистите!

Работили сме с голямо разнообразие от транспортни и логистични компании, за да разберем нуждите на Вашите клиенти. Ние консултираме, проектираме, развиваме и предлагаме на пазара Вашия уеб сайт по професионален начин към аудиторията, която искате да достигнете. Нашият екип ще работи с Вас, за да изгради международното присъствие на Вашата компания и да я представи като конкурентноспособен представител на този бранш.

Нашият успех е изграден върху успеха на нашите клиенти. Ние изграждаме успеха си, като използваме най-новите технологии, за да идентифицираме най-добре Вашия целеви пазар, да проектирате уеб сайта Ви и след това да оптимизираме SEO-то. Можем да превърнем обикновените посетители на уебсайта Ви в лоялни клиенти. Ние отиваме отвъд създаването на функционални уеб сайтове, като изграждаме изключителни дизайни, които ще заинтригуват Вашата аудитория и ще я задържат. Вашият уеб сайт трябва да се откроява от конкуренцията; и докато други компании за изработка на уеб сайтове променят цветовете, шрифтовете и снимките в шаблона, екипът на allxy.net работи заедно, за да покаже различните силни страни на всяка компания, която е наш клиент. Прегледайте нашето портфолио, за да видите нашите уникални клиенти и техните силни страни отблизо.

 

Изработка на сайт за Логистика и Транспорт с модерна и динамична визия

След като изслушаме Вашите идеи и тревоги, ние разработваме лесни за навигация дизайни, които отговарят на всички нужди на транспортната индустрия. Уникалната ни изработка на сайт се излъчват по такъв начин, че посетителите искат да разглеждат още и още, а след това пожелават да работят с Вас.

Първите впечатления са ключови. В този момент посетителите получават усещане за това кои сте Вие, какво правите и как го правите. В allxy.net помагаме на Вашата компания да създаде нов или по-силен глас чрез персонализирани дизайни на уеб сайтове, които ангажират посетителите и в крайна сметка водят до по-високи проценти на реализация.

Allxy.net разработва маркетинг фокусирани уеб сайтове с красив дизайн и функционалност, но не спираме до там – нашите уеб сайтове са стратегически проектирани да преобразуват потенциални клиенти и да рационализират продажбите и комуникациите на Вашата компания. Нашите уеб сайтове предлагат вградени аналитични инструменти, които Ви позволяват да измерите успеха си.

Ние осигуряваме ясна и бърза комуникация с нашите клиенти, за да изградим желания от тях уеб сайт, по начин, който е съвместим с техните очаквания и представи.

  •  Процесът на изработка на уеб сайт започва с индивидуален разговор с нашия клиент, за да научим историята, силните страни и изискванията, които компанията среща.
  • След като съберем конкурентни и индустриални изследвания, разработваме функционална и организирана навигация за Вашия лесен за ползване уебсайт, за да гарантираме, че Вашите посетители намират търсената от тях информация.
  • Поддържаме целите на всеки отделен проект и представяме завладяващ дизайн на уебсайта, който се фокусира върху важните и привлекателни аспекти на вашия бизнес.
  • Преди старта ние осигуряваме качеството и тестваме навигацията и кодирането на сайта на различни платформи и браузъри, като се уверяваме, че никой детайл не се пренебрегва.
  • След стартирането на уебсайта Ви ние измерваме и анализираме входящите отчети, които подробно описват как посетителите взаимодействат с уебсайта Ви, за да оптимизират SEO практиките за по-голяма ангажираност.

 

Изработка на сайт от allxy.net с адаптивен дизайн за мобилни устройства

Докато отзивчивият дизайн разчита на промяна на дизайнерския модел, така че да съответства на различните модели размери екран, адаптивният дизайн има множество фиксирани размери. Когато сайтът открие наличното пространство, той избира подходящо за екрана оформление. Така че, когато отворите браузър на работния плот, сайтът избира най-доброто оформление за този настолен екран; преоразмеряването на браузъра няма влияние върху дизайна.

Повече от 50% от всички търсения започват от мобилно устройство. Така че, ако уеб сайта Ви не изглежда добре на различните видове устройства, Вие сте загубили повече от половината от възможностите за нов бизнес контакт. Това е крайният резултат.

 

Изработка на сайт за Логистика и Транспорт с възможност за неограничен брой уеб страници

При изработка на уеб сайт, броят на страниците е от ключово значение както за откриваемостта на сайта в търсачката, така и за удовлетворението на потребителя. Уебсайтовете осигуряват по-лесен начин за обслужване на клиентите. Предлагайки отговори на често задавани въпроси в страница „Често задавани въпроси”, можете да намалите разходите за обслужване на клиенти и да спестите време и пари, както и да предоставите много повече информация. Това също така означава, че клиентите могат незабавно да получат отговор и спестяват време, което помага да се стимулират положителните отношения с клиентите в дългосрочен план.

 

Изработка на сайт с вградена галерия

При изработка на уеб сайт целта е да се осигури бърз и лесен начин за общуване между Вас и потенциалните клиенти. Можете да посочите изображения на местоположението или на услугите, които предлагате. Можете дори да качвате рекламни видеоклипове, за да ангажирате наистина клиентите си и да продадете бизнеса си по ефективен от гледна точка на разходите начин. Това също е добър начин за популяризиране на социалните Ви медийни канали и изграждане на общност с вашите клиенти.

 

Изработка на сайт за Логистика и Транспорт с интегрирана форма за контакт и карта с адрес

В днешния модерен свят има очакване всяка реномирана компания да има някакво онлайн присъствие. Потенциалните клиенти вероятно няма да се доверяват на бизнес, който няма телефонен номер или физически адрес, и същото може да се каже, ако нямате уеб сайт и имейл адрес. Това са полезни инструменти за споделяне на важна информация за бизнеса Ви с клиентите и за отговор на техните въпроси. Нещо повече, като имате добър, лесен за ползване уебсайт, клиентите се чувстват комфортно да използват Вашите услуги, тъй като те предполагат, че могат да очакват един и същ положителен опит във всички области на Вашия бизнес.

Помислете и върху това: може би Вие не разполагате с уеб сайт, но едва ли и Вашият конкурент няма такъв. Това означава, че сте пропуснали възможността да работите с нови клиенти, които ще бъдат спечелени от конкуренцията.

 

Изработка на сайт за Логистика с включена безплатна базова SEO оптимизация

SEO и онлайн рекламата са чудесен начин да увеличите трафика към уебсайта си. Бъдете първата компания, която потенциалният нов потребител вижда при търсенето на конкретен продукт или услуга онлайн и използва формата за контакт, за да се свържи с Вас.

И така, какви са предимствата да поръчате професионална изработка на уеб сайт от allxy.net? Да имате уеб сайт означава, че клиентите винаги могат да Ви намират – по всяко време и навсякъде. Дори извън работното време, уебсайтът Ви продължава да осигурява нови клиенти. Предлага удобство на потребителите, тъй като те имат достъп до информацията, от която се нуждаят, в уюта на собствения си дом. Освен това, тъй като повечето компании днес имат свой собствен уебсайт, има голяма вероятност да загубите клиентите си от конкурентите си, като останете офлайн.

 

Една от най-големите грешки, които може да направите, е да изберете фирма за уеб дизайн, предлагаща Ви най-евтиния сайт, просто защото трябва да имате някакъв сайт. Ако искате фирменият Ви уеб сайт да бъде просто още едно главоболие, можете да го направите. 

Разбира се, цената е важен критерий, но не трябва да бъде водещата при избор на уеб дизайнер, който да изработи Вашия уеб сайт. Направете внимателен избор, защото това може да се окаже Ваш дългосрочен партньор.

Разкажете ми какъв сайт искате да имате!