Изработка на фирмен сайт от allxy.net

Супер сайтове с модерен дизайн

24 часа достъп

Вашите потенциални клиенти имат достъп 24/7 до информация за вашите продукти, услуги, цени и др.

Увеличете доверието на клиентите у Вас

Професионалният уеб сайт показва на клиента Ви сериозността, която отдавате на бизнеса си.

Благодарение на Google

Според Google между 30% и 50% от потребителите, които са посетили сайта Ви, ще посетят магазина или офиса Ви в същия ден.

Уебсайтът е вашата собственост

Страницата Ви във Facebook е собственост на Facebook, но Вашият уеб сайт е 100% Ваша собственост.

Изработка на фирмен сайт (за малки фирми) от allxy.net

Изработка на сайт за малки фирми

Качествената изработка на уеб сайт е необходимост за предприемачи, малки фирми и всеки, който продава продукти или услуги. Независимо от другите Ви маркетингови методи, потенциалните Ви клиенти да успяват да Ви намират чрез търсене в Google или да научат повече за Вас, е ключ към създаването и развитието на стабилна основа за Вашия малък бизнес.

Ако продавате онлайн услуги или продукти, ползата от професионална изработка на сайт е очевидна. Но дори и да не продавате нищо директно онлайн, сайтът може да служи като продължение на Вашата визитна картичка, с информация за вас, за Вашия бизнес и предлагани услуги.

Първата стъпка, преди да поръчате изработка на уеб сайт за малки фирми, е да решите какво ще направи Вашият уеб сайт за вас. Той може да е сравнително статичен (т.е. да не се добавя периодично ново съдържание) и просто да предоставя повече информация на потенциалните клиенти за Вашите услуги. Или може да искате да го използвате за информация за Вашата фирма и да предоставите статии, които сте написали, за да предоставите полезна информация на своите настоящи и бъдещи потенциални клиенти. Може дори да изберете да започнете блог, за да ангажирате потенциални клиенти като част от цялостната стратегия за социални медии.

Модерна и динамична визия за Вашия фирмен сайт

Трикът за получаване на това, което искате от уебсайта на малкия Ви бизнес, като нови клиенти, последователи и продажби, е качествения дизайн на Вашия уебсайт, който привлича посетителите, към които се целите, и ги насърчава да правят каквото Вие искате от тях да правят. За да се уверите, че Вашият уебсайт е такъв и изпълнява тези функции, прегледайте дизайна му и се уверете, че той притежава тези качества. Дизайнът на уебсайта Ви трябва да изглежда професионално. Освен ако не сте опитен професионалист, трябва да наемете такъв, за изработка на сайт за Вашата фирма.

Фирмен сайт с възможност за неограничен брой страници

Помислете за страниците на уебсайта си като входни врати за Вашия бизнес за трафик от търсачките. Колко трябва да имате? 5, 500 или 1000? Няма магическо число. Всъщност отговорът на този въпрос е, че “зависи”. Броят страници зависи от типа на уебсайта Ви и от целите на Вашата организация. Например уебсайт за електронна търговия може да има няколкостотин страници.

За да намерите подходящия брой уеб страници за бизнеса си, помислете за следните променливи: Вашата конкуренция онлайн, Вашата индустрия и Вашият бюджет.

Сайт с вградена галерия

Визуалният дизайн често е от съществено значение за успеха на уеб присъствието и е еднакво важен както за блоговете, така и за уеб магазините. Несъмнено съществено значение при изработка на уеб сайт е да се обърне достатъчно внимание не само на текстовото съдържание, но и на галерията. Всеизвестен факт е, че големите секции с текст могат да изплашат потребителите и те бързо да „избягат” от сайта Ви. Графиките и изображенията могат да бъдат използвани, за да илюстрират определен текст или да създадат лична или емоционална връзка с читателите.

Изработка на сайт с форма за контакт и карта с адрес

Изпълнявайки услугата изработка на уеб сайт ние ще обърнем достатъчно внимание на страницата Ви за контакт. Какво трябва да включва тя?

1. Вашият телефонен номер
Телефонният номер на фирмата обикновено е метод номер едно, който клиентите използват, за да се свържат с Вас. Дори ако Вашият бизнес е изцяло базиран онлайн, като имате телефонен номер, на който клиентите могат да се обаждат, може да бъде основна полза.

2. Имейл адрес
Някои хора предпочитат да се свързват с фирми, като използват имейл адрес. Имейл предлага бърза и невербална опция за клиенти, които трябва да се свържат с Вашия бизнес. Освен че е бърз за изпращане и не изисква някой да говори по телефона, имейлът е 24-часова форма за контакт. Това означава, че клиентите Ви винаги могат да Ви изпращат имейл, дори и да не е по време на нормалното работно време.

3. Формуляр за връзка
Това е функционалността на електронната поща, съчетана с лекотата на изпращане директно от уебсайта Ви, вместо да се налага някой да отвори друг раздел в браузъра си, да влезе в имейл акаунт, да копира / вмъкне имейл адреса ви и накрая да напише и изпрати съобщението.

4. Физически адрес или пощенски адрес
Вашият физически или пощенски адрес трябва лесно да бъде намерен на Вашата страница за контакти. Не само че е практично, защото позволява на посетителите да знаят къде се намира фирмата ви, но е и умен, защото включването на адрес прави бизнеса Ви по-легитимен. Във време, когато много фирми работят изцяло онлайн и измами изобилстват, това е освежаващо за клиентите Ви да видят, че работите от истинско място или поне имате пощенски адрес, който е публично достъпен.

Изработка на фирмен сайт с включена безплатна базова SEO оптимизация

Помислете за това: 81% от потребителите извършват онлайн проучвания, преди да извършат покупка. Това означава, че отиват в Google и въвеждат една или повече ключови думи.

Ако нямате уеб сайт за бизнеса си, шансовете за показване на страницата с резултатите от търсенето са нулеви. Но ако имате сайт, можете да го оптимизирате за търсачките, като по този начин увеличите шансовете си да се явите на върха на резултатите на Google и да получите повече видимост с потенциалните клиенти.

Ключовите думи, мета-описанията и заглавията са само част от нещата, които могат да бъдат персонализирани на сайта Ви, за да подобрите оптимизацията на търсещите машини (SEO).

 

Ако все още нямате уеб сайт за бизнеса си, свържете се с allxy.net за професионална изработка на уеб сайт на най-добрите цени! Качеството е гарантирано!

Една от най-големите грешки, които може да направите, е да изберете фирма за уеб дизайн, предлагаща Ви най-евтиния сайт, просто защото трябва да имате някакъв сайт. Ако искате фирменият Ви уеб сайт да бъде просто още едно главоболие, можете да го направите. 

Разбира се, цената е важен критерий, но не трябва да бъде водещата при избор на уеб дизайнер, който да изработи Вашия уеб сайт. Направете внимателен избор, защото това може да се окаже Ваш дългосрочен партньор.

Разкажете ми какъв сайт искате да имате!