Изработка на сайт за Служба по трудова медицина

Модерни сайтове със съвременен дизайн

24 часа достъп

Вашите потенциални клиенти имат достъп 24/7 до информация за вашите продукти, услуги, цени и др.

Увеличете доверието на клиентите у Вас

Професионалният уеб сайт показва на клиента Ви сериозността, която отдавате на бизнеса си.

Благодарение на Google

Според Google между 30% и 50% от потребителите, които са посетили сайта Ви, ще посетят магазина или офиса Ви в същия ден.

Уебсайтът е вашата собственост

Страницата Ви във Facebook е собственост на Facebook, но Вашият уеб сайт е 100% Ваша собственост.

Изработка на сайт за Служба по трудова медицина от ALLXY.net

 

Изработка на сайт за Служба по трудова медицина

Без значение дали говорим за малък или голям бизнес, той не може да съществува и просперира без уебсайт. Създаването на Ваш собствен сайт, поддържането и развиването му е основна стъпка в стартирането на всеки един бизнес. Нещо повече, не е нужно услугата изработка на сайт да струва състояние, стига да намерите подходящите специалисти, които да го направят.

Вашият уеб сайт е може би Вашият най-добър маркетингов актив – 93% от онлайн търсенията на определена услуга, започват с въвеждане на търсената дума в търсачката, а 63% от потребителите основно използват уеб сайта на Вашата компания, за да се свържат с Вас. Сякаш това не е достатъчно, 48% от хората определят дизайна на уебсайта като фактор номер едно във вземането на решението да се доверят на определена Служба по трудова медицина.

Несъмнено всяка компания се нуждае от уебсайт – той действа като Ваш виртуален търговски представител 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Но не само, че се нуждаете от уебсайт, но трябва да работи активно, за да получите повече потенциални клиенти. Ако Вашият уеб сайт не е приятелски настроен към всички мобилни устройства, а е остарял, и не превръща посетителите в сайта в бъдещи клиенти, то тогава имате нужда от професионални услуги за изработка на уеб сайт.

Чудите се с какво Вашите конкуренти Ви превъзхождат? Най-вероятно има нещо общо с техния уебсайт и какво се случва с него:

  • Вашият уеб сайт трябва да бъде видим – какво точно имаме предвид? Той трябва да се открива от търсачката на Google. Над 90% от търсенията онлайн започват с Google, затова уебсайтът Ви трябва да бъде оптимизиран за най-добрите практики за SEO оптимизация. Когато избирате нашата компания за изработка на уеб сайтове, Вие сте сигурни, че ще имате SEO уеб сайт.
  • Вашият уеб сайт трябва да бъде удобен за мобилни устройства – 57% от целия онлайн трафик идва от смартфони и таблети, и потребителите твърдят, че няма да препоръчат бизнес с лошо проектиран мобилен сайт. Ако това не е достатъчно, за да Ви убеди, че се нуждаете от професионална изработка на сайт, Google също така класира мобилните уеб сайтове на по-високи резултати в търсенето.
  • Вашият уеб сайт трябва да е сигурен – Ако в уебсайта Ви има място, където потребителите могат да попълват лична информация (дори ако това е само телефонен номер и имейл адрес), то трябва да е сигурно. Google също така дава предпочитание на защитените уеб сайтове в резултатите от търсенето.
  • Вашият уеб сайт трябва да е бърз – посетителите на уебсайтовете трябва да видят нещо, от което се интересуват във Вашия сайт в рамките на три секунди. Ако не, 40% от тях ще напуснат сайта Ви и ще отидат в друг уебсайт. Дори закъснението от една секунда може да доведе до 7% намаление на реализациите.
  • Вашият уеб сайт се нуждае от оптимално потребителско изживяване – След като страницата Ви се зареди, потребителите съставят мнение за 8 секунди. Те очакват лесно и бързо да намерят информация – особено от мобилно устройство.

 

Изработка на сайт за Служба по трудова медицина със съвременна  визия и функционалност

За разлика от други компании за изработка на уебсайтове, които се фокусират само върху външния вид на сайта на Вашата фирма, екипът на allxy.net изгражда сайта Ви спрямо Вашата индустрия, Вашия пазар и Вашите потенциални клиенти. Но не приемайте думата ни за даденост – проверете портфолиото на нашия уебсайт, който доказва това твърдение.

 

Изработка на сайт за Служба по трудова медицина дизайн включително за мобилни устройства

Ако трафика на уебсайта Ви идва от различни платформи, т.е. смартфони, таблети и настолни компютри, тогава адаптивния дизайн ще си струва инвестицията. Това е важно, като се има предвид, че много потребители на мобилни устройства и таблети използват уебсайта за различни цели и се ангажират по различен начин от потребителите на настолни компютри. Когато създавате интуитивни дизайни и давате на всеки потребител точно това, което иска / има нужда, вероятността потребителите Ви да се върнат в сайта е много по-голяма и в крайна сметка ще подобрите процента на реализация.

 

Изработка на сайт за Служба по трудова медицина, с възможност за добавяне на неограничен брой страници

Добрият уеб сайт е повече от статична начална страница. Ще искате сайт с поне няколко страници, посветени на различни аспекти на бизнеса Ви, като например подробен каталог на услугите Ви или секция за блог за актуализации на фирмата. Що се отнася до цялостния Ви уебсайт, искате да сте сигурни, че всяка страница поддържа главната цел на уебсайта и включва покана за действие (напр. Научете повече, запишете се, се свържете с нас или купете това).

 Трябва да се подразбира от само себе си, че неточна информация ще отблъсне потребителите, независимо дали е грешен телефонен номер или елементарни граматически грешки. При изработка на уеб сайт ние обръщаме внимание на всичко това! Бъдете сигурни, че Вашия сайт ще бъде безгрешен във всяко едно отношение!

Галерията е изключително важен елемент при изработка на сайт за Служба по трудова медицина

Вашият уеб сайт е общественото лице на Вашия бизнес, и това драматично влияе на доверието на клиентите към Вас. Добре разработеният информационен уеб сайт ще остави благоприятно (или поне неутрално) впечатление, но лошо изпълненият уеб сайт кара клиентите да стоят далеч от него.

Ако услугата Ви е визуално привлекателна, покажете нейно изображение на видно място в сайта си, особено ако я предлагате директно от уебсайта си. Само това може да бъде достатъчно, за да стимулира клиентите, да се свържат с Вас. Помислете за аутсорсинг дизайн или фотография, ако нямате вътрешен персонал, който да изпълни задачата. Инвестицията ще се изплати.

 

Форма за контакт и карта с адрес са изключително важни елементи при изработка на сайт за Служба по трудова медицина

Страницата за контакт, пряката връзка на Вашите клиенти с Вас, е една от най-важните секции на уебсайт, така че не забравяйте да включите колкото може повече информация (телефон, имейл адрес и физическо местоположение, ако е приложимо). Също така е добра идея да включите информация за основния екип или персонала на страница “За нас”, за да помогнете на клиентите да поставят истински имена и лица на Вашата марка.

 

Възползвайте се от безплатна базова SEO оптимизация, ако поръчате от нас изработка на сайт за Служба по трудова медицина

Какво печелите от добре SEO оптимизиран уебсайт?

Повишен трафик – Най-добрите позиции в страниците с резултати от търсенето получават по-голямата част от импресиите и кликванията, така че класирането в тези топ позиции може да доведе до значително увеличение на трафика за уебсайта Ви. SEO също така се фокусира върху създаването на информационни и ключови думи, свързани с заглавието и мета-описания, които се показват в страниците с резултати. Оптимизираните маркери и описания спомагат за увеличаване на честотата на кликване, което също така насърчава увеличаването на квалифицирания уеб трафик.

Ефективност на разходите – SEO е една от най-рентабилните маркетингови стратегии, защото се насочва към потребители, които активно търсят Вашите услуги онлайн. Трафикът, резултат от SEO, е по-квалифициран от много други маркетингови стратегии, което води до икономии на разходи за компаниите.

 

 

Една от най-големите грешки, които може да направите, е да изберете фирма за уеб дизайн, предлагаща Ви най-евтиния сайт, просто защото трябва да имате някакъв сайт. Ако искате фирменият Ви уеб сайт да бъде просто още едно главоболие, можете да го направите. 

Разбира се, цената е важен критерий, но не трябва да бъде водещата при избор на уеб дизайнер, който да изработи Вашия уеб сайт. Направете внимателен избор, защото това може да се окаже Ваш дългосрочен партньор.

Разкажете ми какъв сайт искате да имате!