Изработка на сайт от allxy.net

Супер сайтове със съвременен дизайн

24 часа достъп

Вашите потенциални клиенти имат достъп 24/7 до информация за вашите продукти, услуги, цени и др.

Увеличете доверието на клиентите у Вас

Професионалният уеб сайт показва на клиента Ви сериозността, която отдавате на бизнеса си.

Благодарение на Google

Според Google между 30% и 50% от потребителите, които са посетили сайта Ви, ще посетят магазина или офиса Ви в същия ден.

Уебсайтът е вашата собственост

Страницата Ви във Facebook е собственост на Facebook, но Вашият уеб сайт е 100% Ваша собственост.

Изработка на сайт за Rent-a-Car от allxy.net

Изработка на сайт за Rent a car

 

Когато искате да управлявате онлайн бизнес за отдаване на коли под наем, е очевидно, че трябва да притежавате уебсайт, за да продадете услугата си. Първо, трябва да си изберете добър домейн и уеб хостинг. Уеб хостингът ще осигури място за съхранение и бързина на зареждане на Вашия сайт. Следващата стъпка е уеб дизайн и програмиране. За това трябва да наемете програмист от добра фирма за изработка на сайтове за Rent a car.

С помощта на уебсайт за Rent a car можете да увеличите максимално приходите си, като увеличите обхвата си за клиентите. Чрез предлагането на изключително адаптивен дизайн за мобилни устройства, Вашите клиенти ще могат да получат точни оферти, да видят наличността на превозни средства и да правят онлайн резервации от уебсайта Ви само с няколко кликвания. Адаптивният уеб сайт дизайн предлага удобство за клиентите, което е от съществено значение за привличането им и задържането им във Вашия сайт.

При изработка на сайт тип Rent a car, професионалистите от allxy.net обръщат внимание не само на атрактивната, привличаща вниманието визия на сайта, но и на сигурността на данните на потребителите.

 

Изработка на сайт за Rent a car с включена безплатна SEO оптимизация

Онлайн бизнеса за отдаване на коли под наем е непрекъснато развиващ се. Поради тази причини в сайта си може да предлагате и странични услуги, освен основната – Rent a car. Въпреки това, когато поръчате изработка на уеб сайт за Rent a car, първоначално се фокусирайте върху ограничен брой страници, които да представят повече информация за Вас и за автомобилите, които предлагате. С помощта на безплатната базова SEO оптимизация, която allxy.net Ви предлага, Вие ще се класирате на първите страници при търсенето в Google. Обмислете плана си за действие – каква точно информация искате да бъде включена в сайта Ви и определете броя страници, от които се нуждаете. Ние можем да изработим неограничен брой страници, но истината е, че не броят страници са от значение, а тяхното съдържание и SEO оптимизация.

 

Изработка на сайт за Rent a car с допълнителнни модули за контакти, карта с адреса Ви, галерия и др.

Когато имате сайт за Rent a car, немислимо е да успеете в този бизнес, без качествени снимки, които предлагат услугата, която предавате. За целта наемете професионален фотограф, който да заснеме предлаганите от Вас автомобили от най-подходящия ъгъл, и да се фокусира върху детайлите, които биха привлекли потенциалните клиенти. Изработката на галерията във Вашия уеб сайт оставете на нас!

Формата за контакт и картата с адрес са неизменни елементи при изработка на сайт за Rent a car. Чрез формата за контакт потребителят може да Ви зададе въпроси, които го интересуват, като например наличността на даден автомобил за определен период от време или възможността за използване на услуга, описана във Вашия списък с услуги. Също така, чрез формата за контакт Вие получавате ценна информация за Вашите потенциални клиенти – имена, телефонен номер и/или имейл, която би могла да Ви бъде полезна, за да информирате потребителите си за бъдещи промоции или новини, свързани с Вашия бизнес.

Ако искате да видите всичко това във Вашия уебсайт, свържете се с allxy.net, за да получите най-качествената изработка на сайт за Rent a car в България!

Една от най-големите грешки, които може да направите, е да изберете фирма за уеб дизайн, предлагаща Ви най-евтиния сайт, просто защото трябва да имате някакъв сайт. Ако искате фирменият Ви уеб сайт да бъде просто още едно главоболие, можете да го направите. 

Разбира се, цената е важен критерий, но не трябва да бъде водещата при избор на уеб дизайнер, който да изработи Вашия уеб сайт. Направете внимателен избор, защото това може да се окаже Ваш дългосрочен партньор.

Разкажете ми какъв сайт искате да имате!