Изработка на сайт от allxy.net

Супер сайтове със съвременен дизайн

24 часа достъп

Вашите потенциални клиенти имат достъп 24/7 до информация за вашите продукти, услуги, цени и др.

Увеличете доверието на клиентите у Вас

Професионалният уеб сайт показва на клиента Ви сериозността, която отдавате на бизнеса си.

Благодарение на Google

Според Google между 30% и 50% от потребителите, които са посетили сайта Ви, ще посетят магазина или офиса Ви в същия ден.

Уебсайтът е вашата собственост

Страницата Ви във Facebook е собственост на Facebook, но Вашият уеб сайт е 100% Ваша собственост.

Изработка на сайт от allxy.net

Изработка на сайт за малки и големи фирми

Трансформиращите се тенденции в дизайна правят много сайтове да изглеждат остарели и не изпълняващи основната функция при качествената изработка на сайт – привличане на потенциални клиенти. Ако сайтът Ви е остарял като повечето, тогава е време истинските експерти на allxy.net да го опреснят или да го изградят от нулата, ако е необходимо.

Нашата компания е утвърден лидер в изработка на уеб сайтове, онлайн маркетинг и оптимизация за търсачките, така че знаем точно какво е необходимо за успешния бизнес. Ние изграждаме уеб сайтове, които са съобразени специално с изискванията на техния бранш, като превръщат посетителите на сайта в бъдещи клиенти.

Уебсайтовете в днешната динамична мрежа не могат да стоят неподвижни, затова се съсредоточаваме върху изграждането на уеб присъствие, което всеки може да изпълни. Нашите лесни за поддръжка уеб сайтове се основават на WordPress, динамичната уеб платформа за публикуване, използвана от милиони сайтове по целия свят. Така че можете бързо и лесно да създавате нови страници, да променяте съдържание и да поддържате блога си с минимални технически познания.

Изработка на сайт с адаптивен (Responsive) дизайн

Официално има повече търсения от Google на мобилни устройства, отколкото на компютри. Когато поръчате изработка на сайт от allxy.net ние ще изработим адаптивен дизайн за мобилни устройства, така че да можете да достигнете до този все по-голям брой потребители. Нашите специалисти се фокусират върху важни фактори като повишаване на скоростта на зареждане на страницата, създаване на прост и интуитивен интерфейс, както и създаване на модерна и динамична визия на Вашия уеб сайт.

Видеото се превръща в критична част от повечето маркетингови стратегии за SEO оптимизация, тъй като много хора предпочитат да гледат видео, отколкото да четат дълга статия. В допълнение към това, Google редовно показва видео съдържание в резултатите от търсенето. Включвайки видео материали и галерия в сайта си, Вие ще привлечете по-голям поток от посетители на Вашия сайт. Въпреки че, текстовото оформление и качественото съдържание са ключови фактори за доброто класиране на Вашия сайт в търсачките, правилното разположение на снимките в страниците, е ключът към успеха. Екипът на allxy.net знае всички тези специфики, и ще изработи Вашия сайт на най-високо ниво!

 

 

 

 

Изработка на сайт със SEO оптимизация

Избирайки изработка на сайт от allxy.net, Вие може да се възползвате от безплатна базова SEO оптимизация! Един от най-желаните начини за популяризиране на Вашия уеб сайт е чрез оптимизация на търсачките или SEO. Това е така, защото позволява на сайта Ви да бъде намерен от хора, които търсят информацията, услугите или продуктите, които сайтът Ви предоставя. Вие ще искате да изградите Вашето уеб съдържание, така че да е привлекателно за търсачките. Освен това ще искате да гарантирате, че сайтът Ви като цяло отговаря на най-добрите практики в търсачките. Екипът на allxy.net може да направи това за Вас!

 

Изработка на сайт с допълнителни модули

Формата за контакт и картата с адрес са едни от основните елементи, които всеки уеб сайт, рекламиращ даден бизнес или услуги, трябва да притежава. Ние сме специализирани в изработка на уебсайтове за малки и големи фирми, и можем да изработим формата Ви за контакт по най-достъпния за потребителя начин. Тя ще бъде лесна за откриване в сайта Ви, а също така ще предоставя полезна за Вас информация, като имена, телефонен номер и имейл на потребилите на сайта.

 

Ако искате да се възползвате от нашия опит и умения за качествена изработка на сайт, свържете се с нас сега, за да обсъдим Вашите представи и очаквания за Вашия уеб сайт!

Една от най-големите грешки, които може да направите, е да изберете фирма за уеб дизайн, предлагаща Ви най-евтиния сайт, просто защото трябва да имате някакъв сайт. Ако искате фирменият Ви уеб сайт да бъде просто още едно главоболие, можете да го направите. 

Разбира се, цената е важен критерий, но не трябва да бъде водещата при избор на уеб дизайнер, който да изработи Вашия уеб сайт. Направете внимателен избор, защото това може да се окаже Ваш дългосрочен партньор.

Разкажете ми какъв сайт искате да имате!