Изработка на уеб сайт от allxy.net

Модерни сайтове със съвременен дизайн

24 часа достъп

Вашите потенциални клиенти имат достъп 24/7 до информация за вашите продукти, услуги, цени и др.

Увеличете доверието на клиентите у Вас

Професионалният уеб сайт показва на клиента Ви сериозността, която отдавате на бизнеса си.

Благодарение на Google

Според Google между 30% и 50% от потребителите, които са посетили сайта Ви, ще посетят магазина или офиса Ви в същия ден.

Уебсайтът е вашата собственост

Страницата Ви във Facebook е собственост на Facebook, но Вашият уеб сайт е 100% Ваша собственост.

Изработка на уеб сайт от allxy.net

Изборът на кой да се доверите за изработка на уеб сайт може да се окаже трудна задача. Имайки предвид, колко важна роля играе всеки уеб сайт за успеха на бизнес Ви, е необходимо да се подходи много сериозно при избора на фирма или уеб дизайнер на свободна практика за изработка на Вашия уеб сайт.

Търсейки в Google ще попаднете на толкова много агенции за уеб дизайн, които предлагат сходни уеб услуги, които много често са с едни и същи цени, което прави изборът между тях още по-сложна задача.

Ще Ви предложа един лесен процес – състоящ се в 4 стъпки, който ще направи Вашата задача много по-лесна, когато става въпрос за избора на фирма за изработка на уеб сайт или freelancer уеб дизайнер, с който да работите.

        1. Разгледайте техния уеб сайт

Разглеждайки сайта им ще придобиете представа какво би било първото впечатление на Вашите потенциалните клиенти, ако поръчате изработка на уеб сайт от тази компания. Така че като клиент, трябва да имате добро първо впечатление, докато се разхождате из уебсайта на потенциалния разработчик на вашата уеб страница.

Разгледайте уебсайта им на компютъра си, на телефона, на таблета си и вижте как изглежда на екрани с различни размери. Днес, когато мобилното устройство се използва толкова, колкото и компютърът, търсенето на услуги и онлайн продукти, на responsive уеб сайт (сайтът се настройва според размера на дисплея) е изключително важен.

        2. Поставете си ясна цел

Вашият бизнес или личен уеб сайт трябва да отговаря на конкретна цел. Колкото повече разкажете за идеята си на избрания от Вас уеб дизайнер, толкова по-удовлетворени ще бъдете от крайния продукт.

Съветът, които давам на моите клиенти е да ми покажа няколко сайта, чиито уеб дизайн им харесва, така ще придобия по-точна представа за това, как трябва да изглежда желания от Вас сайт.

        3. Определете своя начален бюджет

На някои уеб дизайн сайтове има посочени ценови пакети за уеб услугите, които предлагат. Други предпочитат да определят стойността за изработка на интернет страница след като напълно дефинират желанието на клиента.

От самото начало определете бюджета, който може да отделите Вашия нов уеб сайт.

Целта на уебсайта трябва да оправдава бюджета, определен за неговото създаване. Опитайте се да си представите създаването на сайта като инвестиция, а не като разход.

В повечето случаи, по отношение на уеб дизайна, качеството на услугите е пряко пропорционално на размера на парите, които сте готови да платите. Но докато стойността на сайта надвишава цената му, цената не бива да ви притеснява.

        4. Въпроси, които да зададете

Добре е в самото начало на съвместната Ви работа да си изясните някои подробности за работата, която уеб дизайнера ще извърши. По-долу са посочени няколко въпроса, които трябва да зададете на уеб дизайнера, преди да започнете сътрудничеството.

  • Какво ще стане, ако реша да променя съдържанието на вече готовия сайт или да добавя нови страници?

Уверете се, че ще можете да редактирате съдържанието на сайта си след завършването му.

Изработените от allxy.net сайтове използват платформата WordPress, което означава, че такива операции като добавяне на нови страници, редактиране на съдържанието, качване на снимки и т.н. може да бъде направено от всеки, който има достъп до администраторския панел на сайта, без да са необходими големи технически познания.

  • Съдържанието, което ще бъде създадено, ще бъде ли оптимизирано за търсачките?

Google е основната онлайн дестинация на съвременния човек, който търси информация за продукти или услуги, преди да пристъпи към покупка. Ако сайтът и неговото съдържание не са SEO оптимизирани, шансовете на новия Ви сайт да се появи на първата страница на Google за вашите услуги и продукти са много малки.

  • Ще бъде ли наистина функционален сайтът ми?

Не по-малко важна от дизайнa на сайта е неговата функционалност – колко лесно посетителят ще получи достъп до информацията, която търси в сайта Ви. Ако клиентът Ви трябва да обходи 10 страници, за да намери Вашите контакти или ценова информация, то със сигурност сте го загубили като клиент. Добрият уеб дизайнер ще се фокусира върху това, как всеки посетител най лесно би намерил необходимата му информация на сайта, както и винаги ще се опита да създаде възможно най-опростена и интуитивна навигация.

Една от най-големите грешки, които може да направите, е да изберете фирма за уеб дизайн, предлагаща Ви най-евтиния сайт, просто защото трябва да имате някакъв сайт. Ако искате фирменият Ви уеб сайт да бъде просто още едно главоболие, можете да го направите. 

Разбира се, цената е важен критерий, но не трябва да бъде водещата при избор на уеб дизайнер, който да изработи Вашия уеб сайт. Направете внимателен избор, защото това може да се окаже Ваш дългосрочен партньор.

Разкажете ми какъв сайт искате да имате!